Krooniset tuki- ja liikuntaelin vaivat: osa 1/3

October 14th, 2016|0 Comments

Tässä artikkelissa kerron tarkemmin näkemyksiäni siitä mistä kroonisissa tuki- ja liikuntaelin vaivoissa on kysymys ja miksi lääketieteen puolella näihin vaivoihin ei valitettavan usein osata antaa apua.

Krooniset tuki- ja liikuntaelin vaivat: Osa 2/3

October 13th, 2016|0 Comments

Tässä artikkelissa tarkastelemme mm. seuraavia kysymyksiä: Mitä yleensä manuaaliterapioissa tehdään kun korjattu virheasento palaa takaisin, syyn ja oireen hoidon ero sekä mistä virheasennot yleensäkin johtuvat?

Krooniset tuki- ja liikuntaelin vaivat: Osa 3/3

October 12th, 2016|0 Comments

Tässä artikkelissa jatkamme virheasentojen syiden selvittämistä.

Luontaishoidot ja tiede

October 11th, 2016|0 Comments

Yleensä ajatellaan että tiede ja luontaishoidot ja varsinkin "energiahoidot" ovat hyvin kaukana toisistaan ja että energiahoitojen tehosta ei ole mitään tieteellistä näyttöä. Mutta entä jos tieteellistä näyttöä löytyykin ja jopa vahvaa sellaista?

Psyykkiset ongelmat – Mistä ne johtuvat ja mitä niille voidaan tehdä?

October 10th, 2016|0 Comments

Erilaiset psyykkiset ongelmat on nykyään hyvin yleisiä ja vaikuttaa että niitä osataan hoitaa huonosti tai ei ollenkaan terveydenhuollon piirissä. Miksi on näin? Ja voisiko olla että näistä ongelmista kärsiviä ihmisiä olisi mahdollista auttaa paljon tehokkaammin kuin mitä nykyinen terveydenhuolto osaa tehdä?

Negatiiviset henkiolennot – Onko niitä oikeasti olemassa?

October 9th, 2016|0 Comments

Ovatko negatiiviset henkiolennot vain Hollywoodin keksintöä vai voiko sittenkin olla että ne eivät ole pelkästään vain ihmisen mielikuvituksen tuotetta?