Tänään ajattelin puhua hyvin ristiriitaisesta aiheesta, eli negatiivisista henkiolennoista.

Ensiksi pieni varoituksen sana: Jos olet herkkä ja traumatisoidut helposti niin älä lue tätä artikkelia. Esitän asiat ilman pelottelua ja jalat maassa-tyyliin, mutta tämä aihe nyt vain on monille pelottava, puhui siitä kuinka pehmeästi tahansa. En halua aiheuttaa pelkoa kenellekään joten jos tämänsuuntaiset aiheet pelottavat, jätä tämä artikkeli välistä ja mene vaikka katsomaan jotain mukavaa komediaa niin energiasi pysyy korkealla 🙂

Mutta jos päätät jatkaa niin kerron tässä vain sen mitä olen itse kokenut ja todeksi havainnut.

Tämän aiheen esille tuomisen kanssa olen painiskellut jonkin aikaa. Toisaalta haluan antaa energiahoidoista mahdollisimman luotettavan ja maanläheisen kuvan ja siksi haluan välttää kaikkea “huuhaata”. Olen kuitenkin tullut siihen johtopäätökseen, että tämä aihe on niin tärkeä tuoda esille että päätin kirjoittaa tämän artikkelin.

Tärkeintä minulle ovat hoitotulokset ja ihmisten auttaminen. Mikäli sivuuttaisin tämän aiheen, jäisi yksi tärkeä aihealue kokonaan pimentoon. Sillä on henkilöitä, joilla on oikeasti tämän tyyppisiä ongelmia ja jotka eivät ole mielisairaita vaan aivan tavallisia järkeviä ihmisiä. Valitettavasti nykyisen ajattelun valossa monet eivät usein uskalla kertoa tämäntyyppisistä kokemuksistaan. He pelkäävät että jos he kertovat ongelmistaan, niin muut ajattelevat heidän tulleen hulluiksi ja useimmat jäävätkin ongelmansa kanssa täysin yksin.

Haluan korostaa että tässä kertomani ns. negatiiviset henkiolennot eivät siis liity energiahoitoihin, ne ovat vain yksi ongelma mitä ihmisillä on aivan kuten selkäkivut tai masennus.

Mutta ensin meidän pitää hiukan tarkemmin miettiä puhutaanko nyt täysin mielikuvituksen tuotteesta kuten varmasti suurin osa ihmisistä ajattelee, vai voisiko kuitenkin olla mahdollista että on sittenkin olemassa ei-fyysisiä olentoja jotka aiheuttavat ongelmia ihmisille?

Viitteitä henkitason häiriköiden olemassaolosta

Henkitason olemassaoloa on mahdoton todistaa, koska kyseessä on ei-fyysinen todellisuus jolloin tieteen vaatimia konkreettisia todisteita on mahdoton antaa. Kun aletaan puhua toisista todellisuuksista mennään subjektiiviseen kokemusmaailmaan jota ei voi mitata millään mittarilla. Kyse on samankaltaisesta ilmiöstä kuin unet, ne ovat kokijalleen täysin todellisia mutta niitä ei voida mitata fyysisillä mittareilla joten unien olemassaolo on tieteen näkökulmasta yhtä huuhaata kuin henkitasojen olentojen olemassaolo. Ainoa ero noiden kahden välillä on se, että unet ovat yleisesti hyväksytty ei-fyysinen ilmiö kun taas henkitaso ja siihen liittyvät ilmiöt eivät ole yleisesti hyväksyttyjä.

Mutta vaikka emme voi suoraan mitata ja todistaa henkitason olentojen olemassaoloa, voimme nähdä viitteitä olentojen olemassaolosta ja siitä miten ne vaikuttavat ihmisiin ja fyysiseen ympäristöön.

Viime vuosina on tullut yleisemmäksi ns. “Aaveiden metsästys” jossa käytetään erilaisia mittalaitteita ja pyritään löytämään kuvia, ääniä, lämpökamerakuvia, poikkeavia sähkömagneettisia kenttiä sekä selittämättömiä lämpötilan vaihteluita alueilta joissa väitetään kummittelevan. Jotkut ovat saaneet kuvattua jopa raskaiden esineiden liikkumista tyhjissä huoneissa joissa kamera on jätetty kuvaamaan. Tämäntyyppisistä tutkimuksista on saatu tietyntyyppistä näyttöä että jotain outoa näyttää olevan tekeillä mikä ei selity pelkästään virheellisinä lukemina. Joukossa voi tietysti olla ryhmiä jotka väärentävät tuloksia saadakseen rahoitusta toimilleen, mutta uskon että suurin osa ryhmistä on aidosti kiinnostuneita tästä hyvin mielenkiintoisesta ilmiöstä. Kummitukset ja vastaavat selittämättömät ilmiöt kun ovat aina kiinnostaneet ihmistä.

Toinen henkisen tason olemassolosta viitteitä antava asia on valtava määrä ihmisten henkilökohtaisia kokemuksia henkimaailmasta. Näitä kokemuksia on suurella osalla ihmisistä riippumatta uskonnosta tai kulttuuritaustasta. Näitä kokemuksia on myös kirjattu kaikkina aikoina läpi historian, joten kyse ei ole vain menneiden aikojen ilmiöstä vaan näyttää jopa siltä että näitä kokemuksia on nykyään ainakin yhtä paljon ellei enemmän kuin aikaisemmin. Yleensä ihmisten kokemukset sivuutetaan kuvitteluna, hallusinaatioina jne. mielen tuotteina mutta minusta kaikkea ei voida sivuuttaa näillä selitysmalleilla, mikäli mieli pidetään tieteellisenä ja asioita ei aleta kieltää fanaattisesti vain koska ei itse uskota asiaan.

Yleensä näitä ilmiöitä kokevat ihmiset ovat selkäjärkisiä, selväpäisiä tavallisia ihmisiä, jotka jostain syystä kokevat jotain, minkä ei pitäisi heidän maailmankuvansa mukaan olla mahdollista. Tuollainen kokemus on aina syvästi pohdintaa aiheuttava, sillä jos on koko elämänsä uskonut että fyysinen maailma on kaikki mitä on, ja sitten joutuu kasvotusten esim. kummituksen kanssa, on se melkoinen maailmankatsomusta muuttava shokki.

Länsimainen yhteiskunta on omaksunut voimakkaasti materialistisen maailmankuvan johon henkitason ilmiöt eivät sovi. Tästä huolimatta ihmiset kokevat näitä ilmiöitä valtavasti, mikä puolestaan antaa painoarvoa henkisten asioiden todellisuudelle. Jos henkisiä ilmiöitä ei oikeasti olisi olemassa ja koska kasvatus ja yhteiskunta pääsääntöisesti kieltävät näiden ilmiöiden olemassaolon, olisi todennäköistä että juuri kukaan ei kokisi näitä asioita. Mutta näin ei ole, ja huolimatta laajamittaisesta epäuskosta ja yrityksestä sivuuttaa koko asia, ihmiset kokevat näitä ilmiöitä jatkuvasti.

Myönnetään, olen ollut aina kiinnostunut rajatiedon ilmiöistä, mutta samalla olen perusluonteeltani hyvin skeptinen enkä usko asoita ennen kuin olen saanut riittävästi omakohtaisia todisteita asioiden olemassaolosta. En siis luota juurikaan auktoriteetteihin koska olen itse asiassa niin skeptinen, että minun pitää itse nähdä ja kokea useimmat asiat ennen kuin uskon niihin. Epäilen siis esim. useimpia tutkimuksia, koska uskon että useimmat tutkimukset on maksanut taho joka haluaa tietyn tuloksen ja valitettavasti rahalla voidaan vaikuttaa nykyään lähes kaikkeen. Oma kokemus on sen sijaan äärimmäisen arvokas todiste, sillä siinä tiedän, että kukaan ei ole voinut minua huijata.

Henkitason ilmiöistä minulla siis on myös aika lailla kokemuksia jo lapsuudesta lähtien. Jos ei olisi, en kirjoittaisi tätä artikkeliä, koska ilman monia omia kokemuksia en uskoisi koko asiaan. Ymmärrän siis täysin henkilöitä joilla ei ole ollut omakohtaisia kokemuksia ja jotka pitävät koko aihetta täytenä huuhaana. Noin pitääkin olla, sillä minusta ei pidä uskoa mihinkään, ellei itsellä ole riittävästi todisteita asioista.

Miten minä sitten törmäsin näihin ilmiöihin ihmisiä hoitaessani?

Kun aloitin energiahoitojen tekemisen, hoidin alussa lähes pelkästään yksinkertaisia fyysisiä ongelmia kuten selkäkivut, olkapääongelmat ja kehon asentovirheet. Vähitellen mukaan tulivat tunnepuolen ongelmat kuten masennus, ahdistus, pelot jne. Tuohon aikaan ajattelin että kaikki ongelmat on selitettävissä ihmisen omien kokemusten aiheuttamina. Mitä enemmän hoitoja tein, aloin myös ymmärtää tunnepuolen valtavan merkityksen ja sen miten stressi vaikuttaa kehossa fyysisesti ja psyykkisesti. Tuohon aikaan periaatteessa kaikki ongelmat oli selitettävissä jonkinlaisen stressin aiheuttamina ja kun haastattelin asiakkaita, löysin yleensä melko nopeasti ihmisen ongelmien syyt tunnepuolelta jota hoitamalla tilanteeseen saatiin parannusta.

Ensimmäinen silmiä avaava hoitokokemus

Eräänä päivänä vastaanotolleni tuli äärimmäisen terveen näköinen nuori mies. Tuo henkilö oli itse asiassa niin terveen näköinen että muistan ajatelleeni ovea avatessani:

“Vau!, tuo henkilöhän loistaa energiaa kuin aurinko! En ole koskaan nähnyt noin terveen näköistä ihmistä! Miksi ihmeessä hän tuli minua tapaamaan?”

Yleensä asiakkaat jotka tulivat vastaanotolle olivat väsyneitä, masentuneita, harmaita.. kaikkea muuta kuin terveen näköisiä. Aloimme keskustella ja tällä asiakkaalla oli uudentyyppinen ongelma, ongelma jota en ollut koskaan aikaisemmin hoitanut.

Asiakas kertoi seuraavaa:

“Kuulen ääniä päässäni jotka kehottavat minua tekemään väkivaltaisia tekoja. Minua pelottaa olla läheisteni lähellä koska en halua tehdä pahaa kenellekään mutta nämä äänet eivät jätä minua rauhaan. Olen käynyt terapiassa ja syön lääkkeitä mutta virallinen terveydenhuolto ei ole pystynyt auttanut minua. Voitko sinä auttaa tällaisessa ongelmassa?”

Ajattelin tuossa vaiheessa seuraavasti:

“Kyseessä on oltava joku voimakas padottu viha jostain menneisyydestä, joka nyt sitten pyrkii pinnalle ja henkilö oirehtii kuulemalla väkivaltaisia ajatuksia. Paikallistamme vain vihan syyn ja poistamme sen niin oireet loppuvat siihen”.

Mutta kun aloimme paikallistaa äänten kuulemisen alkamista ja yritimme löytää syytä äänille, eli koitimme löytää menneisyyden kokemuksia missä asiakas oli tuntenut voimakasta vihaa, ei mitään selitystä löytynyt. Henkilö vaikutti olevan hyvin tasapainoinen ja elämässä ei ollut tapahtunut mitään mikä selittäisi oireiden syytä.

“Tämäpäs outoa, tavallisesti syy on helppo löytää. Noh, oireelle on aina jokin syy, se ei tule tyhjästä joten nyt pitää sitten kokeilla jotain uutta”, ajattelin.

Kerroin asiakkaalle että kokeillaan energiahoitoa ja katsotaan mitä tuloksia saamme aikaan. Minulla oli intuitio, että kyseessä saattaa olla jokin henkitason tartunta, mutta tästä en kertonut asiakkaalle. Kerroin vain tekeväni hoidon ja katsotaan saammeko sillä mitään aikaan. En siis mitenkään suggestoinut asiakasta kertomalla että näitä tapaksia on ollut useita ja että ne ovat helppoja hoitaa, koska todellisuudessa tämä oli uuden tyyppinen ongelma joka ei mahtunut normaaleihin selitysmalleihin joten jouduin nyt kokeilemaan jotain uutta. Sinällään uusien tekniikoiden testaaminen ei ollut minulle uutta, sillä siitä asti kun olin tehnyt energiahoitoja, olivat hoidot eri tekniikoiden testaamista jotta löytäisin parhaat tekniikat eri tyyppisiin ongelmiin. Nyt vain oli ollut pitkä aika siitä kun olin törmännyt tilanteeseen, jossa vanhat konstit ja selitysmallit eivät päteneet.

Tein hoidon tekniikalla jonka tarkoitus on poistaa henkitason häiriköitä energiakentästä ja chakroista. Olin tietoinen tekniikasta joka saattaa toimia tuollaisessa tilanteessa, mutta koskaan en ollut vielä törmännyt tilanteeseen jossa tuota tekniikkaa olisi tarvinnut testata käytännössä. No nyt sellainen tilanne oli tullut eteen.

Tein hoidon ja ainoa merkittävä poikkeus hoidossa muihin tekemiini hoitoihin oli hoidon alussa kanavoitunut äärimmäisen voimakas energia. Kyseistä energiaa voisi kuvata sanoilla “äärimmäisen voimakas rakkaus”, sillä tuo energia on itse asiassa ainoa asia mikä saa minulla hoidon aikana kyyneleet valumaan ja joskus pitää toden teolla pidätellä, että en alkaisi itkemään ääneen hoitoa tehdessäni. Enkä ole perusluonteeltani herkkä itkeskelijä, esim. tunnepitoiset elokuvat eivät kosketa minua yleensä lainkaan.

Hoidon jälkeen asiakas sanoi että nyt hän muistaa mistä ongelmat itse asiassa alkoivat. Hän kertoi seuraavaa:

“Ongelmat alkoivat kun asuin samassa asunnossa erittäin negatiivisen, suorastaan pahan henkilön kanssa. Muistan että heräsin yhtenä yönä tuossa asunnossa valtavaan kauhun tunteeseen, tuo tunne tuli täysin tyhjästä, ja tuon “paniikkikohtauksen” jälkeen alkoivat väkivaltaiset ajatukset häiritä minua.”

Tuon jälkeen asiakas sanoi että hänellä oli nyt hyvin helpottunut olo ja hän lähti kotiin.

Meni noin kuukausi ja sain viestin kyseiseltä asiakkaalta:

“Minulla ei ole enää väkivaltaisia ajatuksia! Ne ovat enää haalea muisto! Ne loppuivat siihen kun kävin hoidossa luonasi, kiitos kiitos kiitos!!! Voinko tulla vielä käymään, haluaisin tavata ja antaa sinulle lisää rahaa koska mielestäni en maksanut sinulle tarpeeksi.”

Hoito siis auttoi ja asiakas oli todella kiitollinen.. ja on helppo ymmärtää miksi. Ajattele jos sinulla olisi vastaava ongelma etkä saisi apua mistään, kuinka kiitollinen olisit jos joku pystyisi lopettamaan painajaisesi.

Asiakkaan vaikea psyykkinen ongelma johon hän ei ollut saanut apua muualta, hävisi yhdellä hoitokerralla. Näin käy energiahoidossa silloin kun löydämme oireen syyn ja poistamme sen. Koska kun syy löytyy ja se poistetaan oire häviää eikä tule takaisin. Jos oiretta ei saada pois, tai se tulee takaisin, on se aina merkki siitä että syytä joko ei olla löydetty tai sitä ei olla saatu hoidettua kokonaan pois.

Kuultuani loistavan hoitotuloksen ajattelin:

“Ok, tuo energiakentän puhdistus häiriköistä siis auttoi. Tarkoittaako tämä siis sitä, että ihmisissä voi olla ihan oikeasti esim. henkiä tai vastaavia häiriköitä mitkä voivat kuiskutella korvaan ja aiheuttaa esim. pakkoajatuksia? Hoitotulos ainakin viittaa siihen..”

Tämä oli siis ensimmäinen tällainen tapaus. En siis todellakaan vielä uskonut henkitason häiriköihin tuon yhden tapauksen jälkeen mutta se laittoi miettimään myös tuota mahdollisuutta. Aloinkin testailla “häiriköiden puhdistushoitoa” seuraavilla kerroilla kun minulle tuli asiakkaita, joilla oli tuon tyyppisiä ongelmia.

Seuraava hoitokokemus

Seuraavaksi luokseni tuli henkilö jolla ongelmana oli “kriittisiä ääniä/ajatuksia joka haukkuvat häntä jatkuvasti”. Oire kuulosti samantyyppiseltä kuin väkivaltaiset äänet joten kokeilin tähän asiakkaaseen samantyyppistä hoitotekniikkaa.

Hoidon jälkeen asiakas kertoi:
“Näin hoidon aikana hoitopöydän vierellä vanhan naisen joka katsoi minua vihaisesti. Nainen oli melko iäkäs ja hänellä oli vanhat keskiaikaiset vaatteet. Tuo nainen alkoi mennä kauemmas ja hävisi lopulta kaukaisuuteen.”

“Mielenkiintoista.. olikohan tuo nyt sitten jokin henki joka oli asiakkaassa kiinni ja joutui poistumaan hoidon takia..”, ajattelin.

Hoitotulos oli että hoidon jälkeen asiakkaan kokemat kriittiset ajatukset loppuivat. Mielenkiintoni kasvoi entisestään.

Mitä hoitotuloksista voidaan päätellä?

Kuvasin edellä kaksi ensimmäistä tapausta mitkä ohjasivat minua tutustumaan tähän aiheeseen yhä syvemmin.

Nyt vuosia myöhemmin olen tullut siihen tulokseen että todellakin näyttää siltä että tuo selitysmalli henkisistä häiriköistä, vaikkakin aluksi kuulostaa hyvin hullulta, toimii käytännössä niin hyvin että sitä kannattaa käyttää hoidossa. Tärkeintähän kun ovat hoitotulokset ja se että ihmiset saavat apua. Vaikka tämä selitysmalli olisi loppujen lopuksi väärä, ei sillä ole merkitystä niin kauan kuin hoidot tuottavat tulosta. Suggestio ei riitä selitysmalliksi, sillä en oikeastaan koskaan kerro asiakkaalle että “poistan henkitason häiriköitä”, koska monia tuo tieto voisi pelottaa, eikä sillä ole hoitotuloksen kannalta merkitystä. Hoito kun ei vaadi asiakkaalta minkäänlaista uskoa hoitoon.

Onko minulla henkitason häiriköitä?

Vuosien varrella olen tutkinut tätä aihealuetta ja koittanut ymmärtää mitä oireita henkitason häiriköt aiheuttavat ihmisissä, jotta oppisin tietämään milloin niiden poisto on tärkeä tehdä. Ihmiset kun eivät itse tule hoitoon sanoen “Minussa on henki joka pitäisi saada pois”, vaan he kuvaavat erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä oireita jotka voivat olla sellaisia, mistä voidaan päätellä henkitason häiriköiden mahdollinen liittyminen asiaan.

Ensinnäkin olen huomannut että henkitason häiriköihin kannattaa suhtautua kuten bakteereihin. Bakteereita on aina ollut vaikka niistä ollaan tultu tietoisiksi vasta äskettäin (historiallisesti ajateltuna). Kun meillä on tieto bakteereista, niin voimme paremmin suojautua niitä vastaan, emmekä ole niin helposti niiden armoilla. Bakteereja on joka paikassa, emmekä koskaan pääse niitä kokonaan karkuun joten niitä ei tarvitse pelätä. Oikeasti haitallisia bakteereita on kuitenkin suhteellisen vähän ja immuniteetti hoitaa ne kyllä pois, jos olemme suht. terveitä ja pidämme itsestämme huolta.

Täysin sama ajattelumalli pätee henkitason häiriköihin, niitä on ollut aina, ihmiset eivät vain ole niistä tietoisia. Useimmissa ihmisissä on jonkin tason häiriköitä, mutta ne ovat kuin harmittomia itikoita, joista ei ole juuri mitään haittaa. Jos taas kohdalle sattuu isompi “ötökkä” niin sitten henkilö voi kokea haitallisempia oireita ja silloin olisi hyvä puhdistaa ötökät pois, koska tuo puhdistus voi silloin auttaa oireisiin hyvinkin nopeasti.

Yleensä jos henkilöllä on isompia häiriköitä, on hänellä myös tunnetasolla hoidettavaa, sillä hoitamattomat tunnetason traumat ja negatiiviset tunteet itse asiassa houkuttelevat näitä häiriköitä. Mikäli olet traumaton, terve ja iloinen, immuniteettisi näitä häiriköitä kohtaan on voimakas, etkä ole herkullinen kohde koska et sisällä sitä negatiivista energiaa, mikä itse asiassa houkuttelee näitä olentoja. Toisaalta taas jos olet masentunut, olet kokenut traumaattisia tapahtumia ja muutenkin olet tunnepuoleltasi “rikki”, sitä todennäköisemmin saat myös henkitason häiriköitä itseesi. Samoin kuin huono fyysinen hygienia lisää haitallisten bakteereiden määrää, lisää huono henkinen hygienia henkisten häiriköiden määrää.

Valitettavasti aina hyvä fyysinen ja tunnepuolen terveyskään ei riitä kuten tuon ensimmäisen hoitokokemukseni tapauksessa ollut äärimmäisen terve henkilö. Hän asui erittäin negatiivisen henkilön kanssa, eli joutui pitkäaikaisesti alttiiksi henkitason hyökkyksille asuintoverissa/asunnossa asustavien olentojen taholta. Tämä johti siihen että eräänä yönä sitten asiakkaan suojausten läpi päästiin ja tuo energiakentän läpi puskeminen itse asiassa aiheuttaa tuollaisen tyhjästä tulevan paniikkikohtauksen tunteen. Olen huomannut että juuri tuollainen tyhjästä tuleva paniikkikohtaus on ollut useammassakin tapauksessa oireiden alkamishetki.

Tyypillisiä henkitason häiriköiden aiheuttamia oireita

Seuraavassa listaan joitakin tyypillisiä oireita mitä henkitason häiriköt aiheuttavat. Nämä oireet ovat suuntaa-antavia eikä listan oire aina tarkoita häiriöiden olemassaoloa. Mutta mikäli näitä oireita on useampia samalla kertaa, kasvaa todennäköisyys että henkilössä on häiriköitä aiheuttamassa oireita.

 • Selittämätön väsymys, veriarvoista ei löydy vikaa
 • Aloitekyvyttömyys
 • Mikään ei huvita
 • On vaikea tehdä mitään positiivista, kuten urheilla, siivota jne.
 • Pakkoajatukset
 • Äänten kuuleminen
 • Näyt
 • Painajaiset
 • Kummittelu/yöllinen häirintä
 • Sähkölaitteet temppuilevat lähelläsi
 • Kaikki ärsyttää
 • Unenomainen, epätodellinen olo
 • Huono onni, lähes kaikki menee pieleen
 • Tunne että en ole oma itseni
 • Auringonvalo tuntuu pahalta(jos siitä on ennen tykännyt)
 • Paniikkikohtaukset (tai yksi mistä ongelmat alkoivat)

Haluan vielä korostaa että edelleen useimmissa tapauksissa kun puhutaan ihmisten ongelmista syyt ovat jonkinlainen tunnetason stressi ja nämä henkitason syyt ovat harvinaisempia. Mutta jos huomaat tuota listaa lukiessasi että monta oiretta osuu kohdalle, voi olla hyvä idea ottaa yhteyttä ja sopia hoitoaika.

Vastustus tulla hoitoon

Yksi mielenkiintoinen piirre mitä olen havainnut monissa tapauksissa kun henkilössä on häiriköitä, on useilla hoidettavilla ollut valtava vastustus jolla yritetään estää hoitoon tulo.

Hoitoon tulopäivänä/hoitoon tullessa on tapahtunut mm. seuraavia asioita

 • Päässä kuuluu ääni/ajatuksia jotka yrittävät estää hoitoon tulon
 • Yhtäkkinen valtava skeptisyys että “hoito ei kuitenkaan auta, ei sinne kannata mennä”
 • Auto hajoaa
 • Lapsi sairastuu
 • Ongelmia lähipiirissä
 • Kaverit yrittävät houkutella jonnekin
 • Hoitoon tulo alkaa pelottaa
 • Valtava väsymys iskee kun hoitoon pitäisi lähteä

Tämän tyyppiset asiat voidaan luokitella yhteensattumiksi tiettyyn rajaan asti, mutta kun näitä tulee eniten vain silloin kun kyseessä on selkeästi henkitason häirikköongelma ja kun näitä tulee tarpeeksi paljon, alkaa yhteensattuman todennäköisyys laskea.

Jos taas ajatellaan että asiakkaassa on oikeasti erillinen olento joka tietää minne ollaan menossa ja mitä siitä seuraa, on täysin loogista että olento tekee kaikkensa että hoitoon ei mentäisi. Tätä ilmiötä en tietenkään voi todistaa, mutta kerron siitä tässä jotta voit varautua mahdolliseen vastustukseen mikäli päätät tulla käymään.

Huomaa kuitenkin että aina tätä vastustusta ei tule, joten sen puuttumista ei voida pitää merkkinä siitä että olentoja ei olisi. Jotkut häiriköistä näyttävät olevan ylimielisiä ja varmoja siitä että hoitajasta ei ole vaaraa (monista energiahoitajista ei ole vaaraa koska he eivät tiedä olennoista tai eivät omaa tekniikoita joilla olennot saadaan pois), jolloin olennot eivät välttämättä yritä edes estää hoitoon tuloa.

Mielen tuotetta vai paranormaalia?

Voi kuulostaa oudolta että kuvaan tässä jopa olentojen luonteenpiirteitä, mutta kaikki tieto perustuu kokemukseen ja päättelyyn. En siis juttele olentojen kanssa tai edes näe niitä, mutta kun kohtaa samat oireet/toimintamallit/asiakkaiden reaktiot niin niistä voi päätellä eri asioita ja tällä hetkellä pidän olentoja todellisina erillisinä olentoina vaikka monet varmasti ajattelevat että kaikki voidaan selittää mielen tuotteena.

Minusta suurin todiste siitä, että kyse on erillisistä olennoista, on niiden kyky loikkia ihmisestä toiseen jolloin oireet loppuvat kuin seinään toiselta ja samalla ne alkavat toisella. Normaalit tunnetason ongelmat kun nyt eivät vaan hypi ihmisestä toiseen, joten tällä hetkellä ns. “olentoteoria” on aukottomin teoria joka selittää kaikki tähän ilmiöön liittyvät kummallisuudet.

Toinen syy miksi en pidä olentoteoriaa kovin kaukaa haetulta on se tosiasia että olen itse kokenut olentojen häiriköintiä(joka myös alkoi tyhjästä tulleesta paniikkikohtauksesta) sekä nähnyt omin silmin henkitason olentoja useita kertoja elämäni aikana joten henkitason olemassaolo on minun helpompi hyväksyä kuin jonkun, jolla ei ole vastaavaa omakohtaista kokemusta.

Loppujen lopuksi teoriat ovat asioiden pyörittelyä mielessä ja siksi toisarvoisia. Tärkeintä on että hoitotekniikka tuo tuloksia ja ihmiset saavat konkreettista apua vaikeisiin ongelmiinsa joihin minusta on hämmästyttävän vähän todellista apua saatavilla.

Oletetaan hetki että henkitason häiriköinti on todellisuutta. Tässä tilanteessa on täysin selvää että todellista apua ei osata antaa virallisen terveydenhuollon puolelta, koska oireiden todellista syytä ei ymmärretä alkuunkaan. Mitä tästä seuraa? Kun syytä ei ymmärretä, ei sitä silloin tietenkään osata hoitaa, eikä todellista apua voida antaa. Kun sitten hoito perustuu väärään tietoon, kohdistuu hoito vääjäämättä vain oireiden lievittämiseen. Kun hoito jää tuolle oireiden lievittämisen tasolle, ei hoito voi koskaan auttaa pysyvästi, eli hoidosta ei tule koskaan loppua ja parasta mitä voidaan tehdä on lievittää oiretta hetkellisesti, mutta valitettavasti usein ei päästä edes siihen, kuten on ollut monien asiakkaitteni kohdalla. Palaan tässä jo aikaisemmassa artikkelissa antamaani vertauskuvaan vuotavasta veneestä, niin kauan kuin vettä vain äyskäröidään, eikä tukita vuotoa, työlle ei tule loppua.

Tästä tuli aika pitkä artikkeli, mutta minusta tämä asia ansaitsee kunnon kirjoituksen, sillä tiedon puute on minusta suurin ongelma kun puhutaan ihmisten psyykkisistä ongelmista. Vaikka tämä tieto on varmasti ristiriitaisia ajatuksia herättävää, on minusta tärkeää että asioita mietitään eri kanteilta että ei jämähdetä liikaa vanhoihin ajatusmalleihin.

Erityisesti silloin kun teoria/toimintamalli ei tuo haluttuja tuloksia, pitäisi pysähtyä miettimään ankarasti että missä mennään metsään, eikä työntää päätä pensaaseen ja jatkaa samaa toimimatonta mallia.

Jos jokin jäi mietityttämään niin laita viestiä ja vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.
Ja muistakaa että saa ja pitääkin olla sopivasti skeptinen! 🙂